Praat mee over de toekomst van Tynaarlo!

Praat mee over de toekomst van Tynaarlo!

Gaan we voor gezamenlijke energieoplossingen? Of dragen we individueel ons steentje bij aan een meer duurzame samenleving? Deze week gaat de gemeente met haar inwoners in gesprek over het thema duurzaamheid. Dit is een van de thema’s die centraal staat bij het maken van plannen voor de toekomst van Tynaarlo. Meepraten kan via www.typischtynaarlo.nl.

Omgevingsvisie
De gemeente is bezig met het opstellen van een plan voor de toekomst van onze woon- en leefomgeving. Dit wordt een omgevingsvisie genoemd. Wat er in de omgevingsvisie komt te staan, wordt bepaald in samenspraak met inwoners en betrokkenen. De komende zes weken staat elke week een ander thema centraal, waarover de inwoners van de gemeente met elkaar in gesprek gaan. De themaweken gaan van start met het thema duurzaamheid. In de volgende weken volgen de thema’s: wonen, economie, mobiliteit, sociaal domein en landschap.

Duurzaamheid
Deze week draait het dus om duurzaamheid. Wat de gemeente bijvoorbeeld graag van u wil weten is of u vindt dat we samen moeten werken aan een meer duurzame samenleving of dat u vindt dat er meer in individuele oplossingen moet worden gedacht.

Vragenlijst
Deze week heeft u een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan een leefbaarheidsonderzoek. Er wordt onder meer gevraagd naar uw waardering van het onderwijs, de openbare ruimte en de winkelvoorzieningen. De vragenlijst vindt u op www.typischtynaarlo.nl. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer vijftien minuten van uw tijd in beslag.