Kerst 2018 in De Barn

Kerst 2018 in De Barn

“De Legende van de Kerstroos”

door het Grieg Pianoduo: Elles van der Heiden & Siebert Nix

Op vrijdagavond 14 december om 20:15 uur brengt het Grieg Pianoduo de muzikale kerstvoorstelling ‘De Kerstroos’ in De Barn in Midlaren. In deze kerstvoorstelling vertellen de beide pianisten van het duo Elles van der Heiden en Siebert Nix samen het prachtige kerstverhaal ‘De legende van de Kerstroos’ van de Zweedse schrijver Selma Lagerlöf en spelen daarbij de mooie romantische pianomuziek van de Noorse componist Edvard Grieg.

Toegankelijkheid is het toverwoord bij de speciale voorstellingen die beide pianisten Elles van der Heiden & Siebert Nix samen brengen. Zij treden nu niet alleen op als pianisten maar ook als voordrachtskunstenaars! De Zweeds schrijfster Lagerlöf en Noorse componist Grieg komen met hun Scandinavische sfeer en gemoedstoestand intens tot hun recht in De Barn in Midlaren met dit kerstconcert waarin de pianomuziek van Edvard Grieg in uitstekende handen is van het Grieg Pianoduo:

“Door de aankleding, de inhoud van het verhaal, de zeer mooie afstemming tussen de fasen in het verhalen de gekozen delen van de muziek van Grieg, het verzorgde vertellen en last-but-not-least de zeer mooie uitvoering van de pianomuziek van Grieg door beide pianisten, is het een boeiend geheel met een echt kerstverhaal…”

‘De Kerstroos’ door het Grieg Pianoduo, naar een idee van Elles van der Heiden.

DE BARN TOLHUISWEG 41 MIDLAREN

Vrijdag 14 december 2018, 20:15 uur

Kaarten € 15,- reserveren op griegpianoduo@home.nl óf tel. 06 10 68 66 69

www.griegpianoduo.nl